5-й Антинаркотичний Табір МАА 3 день

5-й Антинаркотичний Табір МАА 3 день

Спортивно-терапевтичний табір, який об’єднав понад 350 алко та наркозалежних, в самому розпалі.

Ранок «Центр Здорової Молоді», виправдовуючи свою назву, за традицією почав з зарядки, яку провела чемпіонка Ніна Геря. Розігрів в цей день було дуже актуальним, тому як на вулиці Водохресний мороз! Лікування наркоманії та алкоголізму передбачає оздоровлення не тільки фізичне і психічне, а й духовне. В цей Священний свято понад 300 видужуючих дівчат і хлопців, взяли Водне Хрещення у крижаній ополонці озера Пущі-Водиці.

Це дуже важливий, хоча можливо, не до кінця усвідомлений крок в їх житті – як написано в Писанні (Марка 1: 4) – «Хрещення покаяння для прощення гріхів». З цієї відважної перемоги над страхом і холодом, вже з Божою поміччю почнеться шлях до перемоги над залежністю.

Обряд проводив один і духовний наставник Центру Здорової Молоді – отець Олексій.

Оновлених і разрумянілісь хлопців як карусель знову захопили і понесли терапевтичні групи і арт-терапії, спортивні змагання і плавання, групи з фахівцями, політиками, зірками шоу-бізнесу.

Але найбільше вони чекали зустрічі зі своїми сім’ями та батьками. Очистити від наркотиків і алкоголю свідомість повернуло їм здатність відчувати і любити.

Для родичів і близьких залежних, фахівцями був проведений семінар по співзалежності, адже їм теж потрібні знання про хвороби і психологічна підтримка.

Завершив день Вечірній концерт «Дорогим Батькам», який вийшов дуже насиченим і душевним. Як завжди на висоті був Едуард Приступа.
Підкорило весь зал в цей вечір виступ неперевершеного Маестро-Володимира Гришка. Племінник Маестро, голівудська зірка Алек Ютгофф, привітав батьків і сказав напутні слова учасникам табору.

Майстри гумору – команди «Ліга Сміху», «Зайченя», головні герої тілі серіалу «Пацики» на чолі з Русланом Ханумаком, – зарядили зал сміхом і позитивом. Щирий сміх відмінні ліки для змучених довгими роками вживання, наповнених страхами і виною, душ.

Наставив хлопців на здоровий спосіб життя український спортсмен, гімнаст, Олімпійський Призер Олімпіади в Ріо де Жанейро 2016 – Олег Верняєв. Він побажав реабілітантами перебороти самих себе і ніколи не здаватися. Спортивно-терапевтичний табір для залежних вшанували своїм приїздом Партнери з Молдови -депутат Парламенту Володимир Односталко і лідер антинаркотичного руху Мірча Греку. Вони провели ряд заходів і відзначили плідну співпрацю Україна-Молдова почесними подяками.

Завершили вечір своїм виступом реабілітанти. Творчість проходять лікування синів і дочок, вірші і пісні для батьків, відкрило в наркоманів і алкоголіків обдарованих і креативних, здатних співчувати і просити вибачення, і таких дорослих дітей!

«Центр Здорової Молоді» завершив ще один день табору з легкої смутком від розставання з дорогими людьми.

Залишилися питання?

Якщо у вас залишилися питання, залиште ваш номер телефону і наш фахівець з радістю вам допоможе.

    Передзвоніть мені
  • RU
  • UA
  • img

    показати меню

    Передзвоніть мені
    image

    Безкоштовна консультація

    Залишайте заявку на отримання безкоштовної анонімної консультації від нашого фахівця

      img
      Messenger WhatsApp Viber Написати на пошту