5-й Антинаркотичний Табір МАА 4 день

5-й Антинаркотичний Табір МАА 4 день

День 4-й. Цей день «Центр Здорової Молоді» разом з іншими організаціями, які беруть участь в спортивно-терапевтичному таборі, присвятив усім тим, хто бере участь в лікуванні та реабілітації людей з різними видами залежностей і супроводжує їх на шляху одужання.

Була зібраний і проведено Круглий стіл з питань наркоманії та алкоголізму в Україні та Європі, на якому обговорювалися питання взаємодії медичних установ, державних установ, громадських організацій та реабілітаційних центрів.

У прес-конференції взяли участь фахівці з питань залежності з різних регіонів України: лікарі-наркологи, психологи, громадські діячі, представники соціальних служб, політики, керівництво Міжнародної антинаркотичної Асоціації та Центру Здорової Молоді, представники засобів масової інформації та ін., А також гості з Молдови та Румунії.

А для знаходяться на реабілітації учасників табору був організований футбол, квести і веселі розваги.

Неймовірним виступом порадували хлопців загальні улюбленці «Брати Шумахери» Сергій Цвіловська і Юрій Великий. Зал буквально вибухав від сміху. Цей дует давно став одним Центру Здорової Молоді, і кожен раз приїжджає підтримати проходять курс лікування алко та наркозалежних, вносячи свою лепту в зцілення позитивної терапією ..

Вечірній концерт почався з демонстрації відкрилися музичних здібностей самих хлопців, які в процесі одужання відкривають в собі приховані таланти.

А потім свої номери показав ілюзіоніст, єдиний в Україні послідовник Гаррі Гудіні, викликавши захват і захоплення.

Радник Міністра МВС Ілля Ківа виступив з урочистою промовою, наставляючи хлопців на здоровий спосіб життя і закликаючи вчорашніх наркоманів стати мужчінамі- опорою і гордістю для дружин, для батьків, для слави України. Фахівців подякував за проробляти роботу, а батькам побажав всього хорошого.

На закінчення вечора, заслужений артист України Тарас Жирко, представив увазі залу постановку «Останній Вагон». Унікальний спектакль, де актори, залежні люди, грають самих себе. Повість про поламані долі і нездійснених мріях.

Залишилися питання?

Якщо у вас залишилися питання, залиште ваш номер телефону і наш фахівець з радістю вам допоможе.

    Передзвоніть мені
  • RU
  • UA
  • img

    показати меню

    Передзвоніть мені
    image

    Безкоштовна консультація

    Залишайте заявку на отримання безкоштовної анонімної консультації від нашого фахівця

      img
      Messenger WhatsApp Viber Написати на пошту