5-й Антинаркотичний Табір МАА 5 день

5-й Антинаркотичний Табір МАА 5 день

Фінал. Як то кажуть – вінчає не початок, вінчає кінець !!! «Цетр Здорової Молоді» проводить останній день Спортивно-терапевтичного табору для людей з різними видами залежностей. Відкрив завершальний день масовий Флешмоб. 350 учасників з понад 20-ти організацій, показали реальний приклад здорового, корисного і якісного проведення дозвілля без алкоголю, наркотиків та інших психоактивних речовин. Така тверезість – у радість !!!

«Центр Здорової Молоді» був радий вітати в гостях свого давнього друга Олексія Мочанова і Українського богатиря Василя Вірастюка. Вони провели спікерські групи для хлопців, які проходять реабілітацію і знаходяться на самому початку нелегкого шляху під назвою «одужання». Цей шлях залежним доведеться долати все життя, з падіннями і злетами, оскільки алкоголізм і наркоманія є хронічними захворюваннями. Гості висловили свою сердечну підтримку і наостанок, разом з трьома сотнями учасників табору, взяли участь в патріотичній акції. За 22 віджимання на честь підтримки повернулися воїнів зі Сходу України!

До загальної радості, приїхав надихнути знаходиться на лікуванні від хімічної залежності молодь, почесний гість, великий Український боксер і просто хороша людина – Олександр Усик. Він розповів про себе, як він будує життя і домагається висот, вказавши що тільки Віра і робота над собою може допомогти кожному з нас не втратити себе. На Вечірньому концерті глядачів чекав музичний подарунок від Едуарда Приступи та учасника гурту «ТНМК» Олександра Фоззі Сидоренко, стендап від майстра жанру Андрія Колмачевского, творчий подарунок від Андрія Голованя і, звичайно, нагородження переможців табору і відмітка співробітників антинаркотичної Асоціації за їх роботу.

На цьому, Для «Центру Здорової Молоді» та дружніх організацій, що займаються лікуванням і реабілітацією людей з проблемою «залежність», Всеукраїнський Антинаркотичний табір був урочисто закритий. До нової зустрічі!

Залишилися питання?

Якщо у вас залишилися питання, залиште ваш номер телефону і наш фахівець з радістю вам допоможе.

    Передзвоніть мені
  • RU
  • UA
  • img

    показати меню

    Передзвоніть мені
    image

    Безкоштовна консультація

    Залишайте заявку на отримання безкоштовної анонімної консультації від нашого фахівця

      img
      Messenger WhatsApp Viber Написати на пошту