Кодування від алкоголізму у Центрі Здорової Молоді

Алкоголізм

Алкоголізм як норма життя

В наш час, якщо людина не вживає алкоголь, то більшість, навіть не питаючи, роблять висновок, що вона або хвора, або перебуває у якійсь секті, або ж мала проблеми зі зловживанням в минулому. На жаль, сучасним людям важко повірити у те, що можна не вживати алкоголь просто через те, що в житті існують речі набагато важливіші та приємніші, такі як здоров’я, чистота розуму, гармонія із самим собою та душевний спокій. У нашому суспільстві алкоголь вживають з нагоди і без неї, дорослі і малі, коли весело і коли сумно. Алкоголь вже давно став невід’ємною складовою нашої з вами культури, і це – доволі прикрий факт.

Коли вживання алкоголю стає хворобою

Вживають алкоголь нібито усі, проте дійсно великі проблеми через це вживання виникають далеко не у всіх любителів випити. У чому ж тут секрет, і де полягає ця межа, яка відокремлює погану звичку випити від страшної хвороби алкогольної залежності? Відповідно до визначення фахівців алкоголізм є психофізичною залежністю людини від алкоголю, яка породжується його присутністю у великих дозах в обмінних процесах організму людини – на фізичному рівні, та емоційною прив’язаністю до нього – на психічному рівні («Мозок після зловживання алкоголем. Чи можливе його відновлення?»). Якщо розглядати поняття алкоголізму трохи ширше, то, окрім самої тяги до вживання, він проявляєсться цілою купою шкідливих звичок, психологічних установок, образу життя, звичних реакцій («Причини та наслідки вживання психоактивних речовин: емоційна сфера») та автоматизмі в людини, породжених пристрастю до вживання алкоголю. Умовно ставлення людини з алкоголем можна розділити на дві категорії: звичка та хвороба. Хоча, якщо замислитися, то правильніше назвати їх не категоріями, а стадіями, адже, як ми знаємо: будь-яка звичка має тенденцію до прогресу.

кодування від алкоголізму
Отримати консультацію фахівця

Залишайте заявку і отримайте індивідуальний план лікування

    Що робити, коли хвороба алкоголізму сформувалася

    В принципі, відповісти на це питання можна одним словом: лікуватися, лікуватися і ще раз – лікуватися («Чи можливо вилікувати алкоголіка або наркомана»)! Ви ж лікуєте інші хвороби, які вас турбують. Так само із залежністю. Тепер лише залишилося дізнатися – як саме. Методів лікування алкоголізму багато. Про деякі з них ми вже розповідали у попередніх статтях. Як зазначають провідні фахівці, найкращі результати у лікуванні алкогольної залежності демонструє комплексний підхід («Навіщо потрібен повний курс психосоціальної реабілітації та ресоціалізації»), який поєднує у собі методи фізичної та психологічної терапії. Одним із важливих і, дійсно, дієвих елементів такого комплексного лікування є метод кодування. Якщо Ви відстежуєте у себе чи у близької людини ознаки формування алкогольної залежності, такі як: одержимість вживанням алкогольних напоїв, втрата контролю над обсягами вжитого, вибіркова втрата пам`яті за період алкогольного сп’яніння, погане самопочуття за відсутності спиртного та інші ознаки – саме час звертатися до фахівців («Чи можливо самостійно перестати вживати наркотики чи алкоголь»).

    кодування від алкоголізму відгуки

    Кодування від алкоголізму у Центрі Здорової Молоді

    підшивання від алкоголізму київ

    Причини популярності методу кодування

    Кодування набуло чималої популярності в наш час. Це і не дивно, адже цей метод має ряд беззаперечних переваг у порівнянні з багатьма іншими. Це і простота, і доступність, і швидкість, і відносна дешевизна методу. Найпривабливішим у методі кодування від алкоголізму є той факт, що він не передбачає ніяких зусиль, старань чи тяжкої кропіткої праці над собою, як у випадку методу психосоціальної реабілітації, адже усе, що треба – робить лікар-нарколог. Все, що Вам треба зробити – це просто прийти на сеанс!

    Як працює метод кодування від алкоголізму

    Якщо описати суть методу кодування двома словами, то можна сказати, що він є комплексом фізичного блокування потягу та психологічний установок. Потяг до алкоголю на фізичному рівні блокується шляхом вживляння в організм людини відповідних медичних препаратів через підшивання під шкіру (звідси і назва – «підшивка») чи укол. На рівні психологічного потягу вживати алкоголь лікар-нарколог надає залежному певні установки, які формують у людини впевненість у тому, що алкоголь їй більше не потрібен, та вона легко зможе прожити і без нього.

    Що важливо знати при кодуванні від алкоголізму

    А зараз ми відкриємо Вам дуже важливу таємницю, про яку, на жаль, часто мовчать лікарі-наркологи, які здійснюють процедуру кодування. Кодування є безумовно ефективним способом лікування алкогольної залежності, проте важливо розуміти і те, що людина, яка пройшла процедуру кодування, має у подальшому докладати великих зусиль для зміни свого способу життя. Якщо алкозалежна людина буде продовжувати вести старий спосіб життя, спілкуватися зі старим колом знайомих, які вживають алкоголь, то, не дивно, що рано чи пізно, але вона однозначно повернеться до вживання алкоголю.

    ***

    Отож, якби нам часом і не хотілося потрапити у казку, правда полягає у тому, що для досягнення будь-якої мети треба прикласти певних зусиль. Якщо Ви хочете та готові змінити своє життя та звільнитися раз і назавжди від кайданів алкоголізму – дзвоніть нам прямо зараз і ми допоможемо Вам пройти цей нелегкий шлях одужання!

    ВИХІД Є ЗАВЖДИ!

    кодування від алкоголю
    Залишилися питання?

    Якщо у вас залишилися питання, залиште ваш номер телефону і наш фахівець з радістю вам допоможе.

      Передзвоніть мені
    • RU
    • UA
    • img

      показати меню

      Передзвоніть мені
      image

      Безкоштовна консультація

      Залишайте заявку на отримання безкоштовної анонімної консультації від нашого фахівця

        img
        Messenger WhatsApp Viber Написати на пошту