Молодь Вінниці проти наркотиків

26 червня Вінницький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з комітетом з фізичної культури і спорту міської ради, ГС «Міжнародна Антинаркотична Асоціація »і патрульними поліцейськими, почали загальноміські заходи, присвячені Міжнародному дню боротьби зі зловживанням наркотиками та їх незаконним обігом.

Основні цілі і завдання заходу: формування у молоді почуття патріотизму та відповідальності за власне майбутнє і майбутнє країни і міста, цінностей здорового сім’ї.

Молодежь против наркотиков

А також – пропаганда здорового способу життя із зосередженням уваги на дітях, учнівської та студентської молоді, формування у них навичок неприйняття вживання психоактивних речовин, організація правового виховання та розуміння шкоди, якої завдає суспільству і державі наркотизм, поширення серед населення інформаційних матеріалів, щодо негативного впливу наркотиків на організм людини і наслідок їх застосування.

Молодежь против наркотиков

Захід проводиться в два етапи. Перший – сьогоднішня акція «Молодь проти наркотиків». Вона була присвячена Міжнародному дню боротьби зі зловживанням наркотиками та їх незаконним обігом. Під час акції організатори розповідали перехожим про шкоду наркотиків.

Молодежь против наркотиков

Другим етапом стане акція «Футбол проти наркотиків», яка відбудеться 29 червня в Центральному парку культури і відпочинку, а саме, на стадіоні, з 10:00 до 15:00.

Молодежь против наркотиков
Молодежь против наркотиков
Залишилися питання?

Якщо у вас залишилися питання, залиште ваш номер телефону і наш фахівець з радістю вам допоможе.

    Передзвоніть мені
  • RU
  • UA
  • img

    показати меню

    Передзвоніть мені
    image

    Безкоштовна консультація

    Залишайте заявку на отримання безкоштовної анонімної консультації від нашого фахівця

      img
      Messenger WhatsApp Viber Написати на пошту