Приїзд учасника 95-го кварталу в ЦЗМ

Приїзд учасника 95-го кварталу в ЦЗМ

Валерій Жидков в гостях у МАА

У канун Новорічних свят «Міжнародна Антинаркотична Асоціація» зустрічала у себе в гостях талановитого актора, сценариста, телеведучого і автора сценаріїв студії «Квартал 95» – Валерія Жидкова (він же «Тамбовський вовк»).

Валерій посетіл центр психо-соціальнойреабілітаціі алко- і наркозалежних в місті Києві. Його приїзд був приємним новорічним сюрпризом для хлопців, адже «Тамбовскійволк» є кумиром для багатьох з них.

У центрі реабілітації, де відбувалася зустріч, панувала дружня атмосфера веселощів і довіри, за цим бесіда з видужуючими залежними була відкритою і щирою.

Ребятаіз наших 3-х отделенійбилі вдохновлениобщеніем і оченьблагодарни Валерію Жидкову за приїзд, а творча ресоціалізація «Art-Cinema» получіламассуполезних рад для свогорозвитку.

Залежним, які проходять курс лікування в центрі реабілітації, для того, щоб кинути вживати наркотики або алкоголь, нужно ізменіть образ життя. Їм важливо спілкування з людьми, коториечего – то досягли і домоглися, і могутдатьправільниесовети і установки, які допомагають проходити трудниежізненниесітуаціі.

«Міжнародна Антинаркотична Асоціація» завжди рада гостям, які можуть послужити гідним нагляднимпрімером і посилити мотивацію алко та наркозавісімихк одужанню.

Залишилися питання?

Якщо у вас залишилися питання, залиште ваш номер телефону і наш фахівець з радістю вам допоможе.

    Передзвоніть мені
  • RU
  • UA
  • img

    показати меню

    Передзвоніть мені
    image

    Безкоштовна консультація

    Залишайте заявку на отримання безкоштовної анонімної консультації від нашого фахівця

      img
      Messenger WhatsApp Viber Написати на пошту