Всеукраїнський Антинаркотичний табір. День третій.

Святкуємо третій день !!!

3-й день Всеукраїнського антинаркотичного Табори організатори присвятили батькам і родичам, близькі яких потрапили в мережу алкогольної або наркотичної залежності.

Початок дня було наповнене різними спортивними заходами, що полюбилася зарядкою з чемпіонками, захоплюючими змаганнями між командами різних регіонів України.

Всеукраинский Антинаркотический лагерь. День третий.

Гавриленко С.В. провів семінар для співзалежних родичів.
Були організовані групові заняття з психологами, які надали необхідні знання про те, як правильно поводитися з близькою людиною, підтримувати, розуміти, допомогти йому позбутися від залежності і побудувати з ним хороші стосунки.

Сприятливий вплив справила проведена ярмарок проектів ресоціалізації «Соціальний ліфт», програма якого спрямована на допомогу в пристосуванні людини до нового життя, вибір його майбутньої професії.

Увечері всіх присутніх розважали команди «Ліги Сміху», «зайченя». Чудовим завершенням 3-го дня був концерт від автора і виконавця Е.Пріступа.

Молоді люди, що проходять реабілітацію, їх родичі почули багато корисної інформації, весело відпочили, а також оцінили яким прекрасним може бути вільна від залежностей життя!

Залишилися питання?

Якщо у вас залишилися питання, залиште ваш номер телефону і наш фахівець з радістю вам допоможе.

    Передзвоніть мені
  • RU
  • UA
  • img

    показати меню

    Передзвоніть мені
    image

    Безкоштовна консультація

    Залишайте заявку на отримання безкоштовної анонімної консультації від нашого фахівця

      img
      Messenger WhatsApp Viber Написати на пошту