Як прискорити виведення наркотику з організму?

як прискорити виведення наркотику

Залежний після припинення вживання, зустрічається з питанням – як прискорити виведення наркотику з організму? Абстинентний синдром не дає йому спокійно позбутися речовин. Тягне його назад. Стан абстиненції ускладнює концентрацію на одужанні. Єдине бажання – припинити страждання.

Чому так відбувається? Наркотики отруюють організм і викликають інтоксикацію. Як з цим боротися? Звернутися за допомогою до медиків.

Детоксикація від наркотиків Київ

Наш медичний центр у Києві здійснює детоксикацію наркозалежних. Різні способи виведення наркотиків з організму допомагають їм прийти до тями. Забути про страждання через синдром відміни.

Які пропонуються процедури?

  • Двотижневий курс, котрий містить у собі крапельниці з індивідуально підібраними медикаментами, фізрозчином, приймання вітамінних комплексів, препаратів, що коригують психічний стан. Спрямований на відновлення організму, курс допомагає наркоману знову відчути себе живим.
  • Плазмаферез. Кров розкладається на клітини, плазма крові очищається від токсинів, і вже здорова, доповнена плазмозамінним розчином, вливається назад пацієнтові. Триває 1,5-2 години. Використовується у важких випадках наркозалежності.
  • Ультрашвидка опіоїдна детоксикація. Терміни виведення наркотиків з організму – до трьох днів. Пацієнт занурюється в електросон, йому вводиться Налоксон, Налтрексон, антагоністи опійних рецепторів, тим самим витискуються опіати з центральної нервової системи. Це безпечне, швидке, безболісне позбавлення від абстиненції.
  • Гемосорбція – сорбування крові. З неї видаляються отруйні речовини. Як сорбенти використовують активоване вугілля, біоспецифічні.

Недолік детоксикації – сильний потяг до наркотиків після. Тут важливо, яким чином наркоман бачить процедуру:

  • Старт для подальшого одужання.
  • Метод для нескінченного вживання без відчуття дискомфорту.

Рекомендовано не зупинятися на ній, продовжувати лікування наркоманії за допомогою реабілітації, ресоціалізації.

Детоксикація від наркотиків Київ
Отримати консультацію фахівця

Залишайте заявку і отримайте індивідуальний план лікування

    Чи можна очиститися від наркотиків вдома?

    Залежних, їх рідних цікавить виведення наркотиків з організму в домашніх умовах через дві причини:

    1. Не хочеться ставати на облік наркологічного диспансеру. У наркомана це стає причиною труднощів з роботою, отриманням водійського посвідчення, він буде прив’язаний до свого місця проживання.
    2. Страшно, що люди дізнаються про наркоманію. Звичайно, як правило, оточення все помічає. Можливо ходять чутки, що у вас є така проблема. Звернення до державних клінік все підтверджує.

    Зробити детоксикацію вдома можна лише в одному випадку – слабкої інтоксикації марихуаною, алкоголем, амфетаміном. Тоді буде достатньо забезпечити людині:

    • Можливість відіспатися.
    • Легку, здорову їжу.
    • Воду, несолодкий трав’яний чай.
    • Знеболювальні.

    Інакше, потрібен лікар, який поставить діагноз і призначить необхідне лікування в стаціонарі. Виняток – виїзд нарколога додому. Коли пацієнт не може приїхати в клініку через свій стан.

    Наш медичний центр дотримується анонімності. Тому можна бути спокійними щодо розголосу хвороби.як довго наркотики залишаються в нашому тілі

    Реабілітація – процес після детоксикації

    виведення наркотиків з організму в домашніх умовах

    Для того, щоб отримати результати від одужання та здобути тверезість, мало провести детоксикацію. Залежний може не впоратися з потягом і знову почати вживати. Причина – найчастіше він не вміє жити по-іншому.

    Тому йому потрібна якісна реабілітація, яка змінить його мислення, поведінку, світогляд. Під словом якісна ми маємо на увазі ту, що включає:

    1. Регулярні психотерапевтичні групи.
    2. Індивідуальну роботу з кожним наркозалежним.
    3. Вивчення залежності.
    4. Теоретичні знання з профілактики рецидиву.
    5. Розпорядок дня.

    Реабілітація повинна тривати шість місяців. Доведено, що за сто вісімдесят днів можна змінити нейронні зв’язки. Що це означає?

    • У людини з’являються нові патерни поведінки, мислення.
    • Наркотики відходять на другий план через відсутність власне їх, а також оточення, що пропонує отруту.

    Реабілітаційний центр – це інформативна підготовка до майбутнього життя. Щоб вийти звідти іншою людиною, необхідно продовжувати курс лікування на ресоціалізації. Це – плавний перехід до самостійності, відповідальності. Завдання:

    1. Допомогти людині знайти роботу, відновити навчання. По суті, повернути її обов’язки. Якщо знехтувати даним моментом, залежний зануриться у депресію. Або, не буде дорослішати, про що розповість утримання його батьками.
    2. Сформувати здорове оточення. Інакше, потрапивши знову в компанію, де вживають, наркоман, хоче того чи ні, з часом зірветься.
    3. Навчити тверезо відпочивати. Наркозалежним складно проводити свята без психоактивних речовин. Та й вони забувають, що без “кайфу” радіти можна.
    4. Налагодити стосунки з родиною, друзями, колегами, знайомими… Повертаючись у вороже середовище, залежний через свою емоційну незрілість може знову почати вживати.

    Дотримуючись усіх правил, залежний отримає можливість назавжди попрощатися з наркоманією.

    Якщо Вас цікавить питання реабілітації або як прискорити виведення наркотику з організму, телефонуйте за номерами на сайті. Ми консультуємо анонімно і безкоштовно.

    Ліцензії та сертифікати

    Наші Ліцензії

    Школа консультантів з хімічної залежності
    Лист
    Свідоцтво
    Лист підтримки
    Сертифікат
    Опанасенко Людмила – сертифікат лікаря-спеціаліста
    Сертифікат Опанасенко Людмили
    Залишилися питання?

    Якщо у вас залишилися питання, залиште ваш номер телефону і наш фахівець з радістю вам допоможе.

      Передзвоніть мені
    • RU
    • UA
    • img

      показати меню

      Передзвоніть мені
      image

      Безкоштовна консультація

      Залишайте заявку на отримання безкоштовної анонімної консультації від нашого фахівця

        img
        Messenger WhatsApp Viber Написати на пошту